Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /var/www/vhosts/huizeashiana.org/httpdocs/home/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /var/www/vhosts/huizeashiana.org/httpdocs/home/includes/menu.inc).

DIENSTEN

Huisvesting

Huize Ashiana bestaat uit een verpleegafdeling  en verzorgingsafdeling onderverdeeld in units. De Units zijn 1,2,3,5en 6.

Verpleegafdeling

De verpleeg afdeling bestaat uit unit 1,2 en 3.  Op de verpleeg afdeling verblijven verpleegbehoeftige senioren burgers die lijden aan psychogeriatrische en/of somatische stoornissen. Unit 1 is een mannen afdeling en unit 2  en 3 zijn vrouwen afdelingen. Elke unit heeft 9 kamers (met een capaciteit van 6 verpleeg bedden per kamer) en een kleine keuken.

Verzorgingsafdeling 

De verzorgingsafdeling bestaat uit unit 5 en 6. Op de verzorgingsafdeling verblijven mobiele,redelijk zelfstandige senioren burgers. Unit 5 bestaat uit de hofjes A,B,C en D. 

Unit 6 bestaat uit de hofjes E,F,G en echtparen.

De hofjes zijn beneden en bovenwoning met een totaal van 16 kamers ( met een capaciteit van 2 normale een persoonsbedden per kamer) met een gezamenlijk eetgelegenheid.

Echtparen

Echtparen woning bestaat uit een relatief grote woon-/slaapkamer met eigen douche en toilet.

Dag opvang SOOS

De dag opvang is bedoeld voor de opvang van senioren burgers buiten Huize Ashiana die behoefte hebben aan zorg en dagbesteding gedurende de afwezigheid van de hulpverlener die belast is met de zorg in de thuis situatie. De bedoeling is dat wij een zinvolle en bevredigende dagbesteding aanbieden. Er zal vanuit belevingsgerichte zorg gewerkt worden. Dit is van essentieel belang voor de seniorenburgers. Zij zullen zowel individueel als in groepen bezig gehouden worden. Dit zal geschieden van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur.

Lees meer